top of page

Waarom Hoogendoorn Legal Consultancy?

1. Laagdrempelig. Hoogendoorn Legal Consultancy neemt de hoge drempel weg waar men vaak tegen aanloopt tijdens de zoektocht naar juridisch advies. U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week een Whatsapp-bericht sturen en wij werken met andere tarieven dan die u van juristen bent gewend.

2. Betrokken en vastberaden. Hoogendoorn Legal Consultancy ontneemt

u de “juridische rompslomp”, zodat u zich kan focussen op wat voor u écht belangrijk is. Wij zijn vastberaden om u zo goed mogelijk te helpen, wat de kwestie ook betreft.

3. Geen “*%#@!&”. De wet is ingewikkeld en voor velen wegens de lastige en gedateerde juridisch termen onmogelijk te begrijpen. Bij Hoogendoorn Legal Consultancy maken we het niet moeilijker dan het al is en proberen we de moeilijke vakjargon zo veel mogelijk te vermijden. We stoppen niet voordat ook voor u alles glashelder is.

hoogendoornlegalconsultancy-about-003.pn

Weinig mensen staan te springen om juridische zaken te regelen. Wij van Hoogendoorn Legal Consultancy doen dat wel! Wij zijn van mening dat juridische hulp voor iedereen en in ieder geval mogelijk is. Ook voor u.

 

Neem contact met ons op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

rotterdam-foto.png

Tarieven

Iedere juridische kwestie is anders en in iedere situatie is maatwerk geboden. Vaak betekent maatwerk in de juridische sector hoge (uur)tarieven. Niet bij Hoogendoorn Legal Consultancy. Bij ons bent u aan het juiste adres voor voordelige en professionele juridische hulp.

 

Ons doel is het toegankelijk maken van juridische hulp voor iedereen en in iedere kwestie. Dus ook voor u. Nadat u (vrijblijvend) contact met ons hebt opgenomen en uw kwestie aan ons hebt voorgelegd, bepalen wij vooraf welke tarieven gehanteerd zullen worden. Zo weet u van te voren waar u aan toe bent en komt u niet voor verassingen te staan.

 

Twijfelt u nog of wij u kunnen helpen? Neem contact op zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

bottom of page